Vi söker en Verksamhetschef

Tamira kompletterar sin verksamhet med nya former för stödboende och vi behöver nu förstärka vår kompetenta verksamhetschefsgrupp. Vi söker en verksamhetschef som med kompetens, erfarenhet och omtanke, från grunden kan bygga upp, driva och utveckla vårt nya boende i Malmö.

Tamira erbjuder omsorgsboende där människor kan utvecklas och förändra sina liv. Vi ger stöd åt dem som av olika anledningar hamnat en bit från samhället och arbetar för inkludering utifrån individens egna behov och villkor.

Tamiras nya stödboende riktar sig till personer i behov av extra stöd för att klara sitt boende och för upprätta en vardag med hållbara rutiner. Målgruppen kan ha behov av stöd med anledning av psykiatri, missbruk och andra former av social utsatthet. Boendet kommer bestå av enskilda lägenheter där de boende har närhet till personal samt gemensamhetslokaler med pedagogiska aktiviteter.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du ska självständigt driva, leda och utveckla verksamheten och rapporterar direkt till VD. Du ingår i en erfaren och kompetent verksamhetsgrupp där du introduceras i Tamiras väl inarbetade koncept för kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Till ditt stöd har du regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR – avdelning.

Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett omväxlande tempo. Du har förmåga att skapa en god och samverkande anda i medarbetargruppen liksom med externa kontakter.

Tillsammans med företagsledningen arbetar du systematiskt för att utveckla organisationen så att den ger medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalité.

Kvalifikationer
Du som söker har relevant högskoleutbildning kopplat till socialt arbete och minst fem års erfarenhet av chefs- och ledarskap, gärna från organisationer inom vård & omsorg. Har du utbildning riktad mot psykiatri samt ledarskapsutbildning så är detta meriterande. Du ska drivas av en vilja att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande. Du är målmedveten, kommunikativ och entusiasmerande.

Du har ett ledarskap som präglas av mod, engagemang och tillit. Du har lätt för att samarbeta och inser värdet av att skapa och bevara goda relationer såväl internt som externt. Du ska också sträva efter att vara närvarande och synlig ute i verksamheten.

Utöver detta ser vi gärna att du har ett säljande sätt och ser möjligheter och har idéer om hur våra verksamheter kan utvecklas och växa. Du ska också ha stor förståelse för affärsidén kopplad till såväl kvalitetsmål som lönsamhetsmål.

Du behärskar svenska i såväl tal som skrift, andra språk är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder
En arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, ett utpräglat kvalitetstänk och möjlighet att påverka. En plats i vår chefsgrupp innebär möjligheten att ingå i ett arbetslag som drivs av ett stort engagemang, som arbetar prestigelöst, där du kan få stöd och utvecklas genom att få ta del av arbetslagets erfarenheter och kunskaper.  Alla våra chefer genomgår företagets gedigna ledarskapsprogram och får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet Tamira Akademin. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-18. Ansökan skickar du via e-post till: ansokan@tamira.se

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta VD Lucia Prieto de la Fuente via tel.nr 040-6880800.