Lediga jobb

Vi söker en Verksamhetschef

Tamira kompletterar sin verksamhet med nya former för stödboende och vi behöver nu förstärka vår kompetenta verksamhetschefsgrupp. Vi söker en verksamhetschef som med kompetens, erfarenhet och omtanke, från grunden kan bygga upp, driva och utveckla vårt nya boende i Malmö. Läs mer här.

Undersköterska sökes!

Just nu söker vi undersköterska, med en positiv och trygg framtoning, till vårt nya lägenhetsboende i Malmö. Tamiras nya stödboende riktar sig till personer i behov av extra stöd för att klara sitt boende och för upprätta en vardag med hållbara rutiner. Målgruppen kan ha behov av stöd med anledning av psykiatri, missbruk och andra former av social utsatthet. Boendet kommer bestå av enskilda lägenheter där de boende har närhet till personal samt gemensamhetslokaler med pedagogiska aktiviteter. Läs mer här.

Vi söker erfarna Boendestödjare

Vi söker nu boendestödjare, med positiv och utvecklingsinriktad framtoning, till vårt nya lägenhetsboende i Malmö. Tamiras nya stödboende riktar sig till personer i behov av extra stöd för att klara sitt boende och för upprätta en vardag med hållbara rutiner. Målgruppen kan ha behov av stöd med anledning av psykiatri, missbruk och andra former av social utsatthet. Boendet kommer bestå av enskilda lägenheter där de boende har närhet till personal samt gemensamhetslokaler med pedagogiska aktiviteter. Läs mer.

Är du Tamiras blivande Aktivitetsutvecklare?

Drivs du av att utveckla och samordna? Trivs du i en roll med möjlighet att påverka? Har du ett stort nätverk? Då är detta tjänsten för dig! Läs mer här.

 

Intresseanmälan

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Bifoga ditt CV/personliga brev:

Jag vill gärna ha information om