Vårt erbjudande

Omsorgsboenden


Annelund »

Ett kollektivt drogfritt boende med 13 platser. Nya Annelund ingår i vårt koncept Buss 23 och riktar sig till unga vuxna i åldrarna 18-23 som vill förändra sin livssituation.

BoNu City »

Ett lägenhetsboende med 30 lägenheter. På BoNu City finns både enrums och flerrumslägenheter och verksamheten fokuserar på Tamiras koncept B.U.S.S. och hjälp till självhjälp.

BoNu Lindängen »

Ett lägenhetsboende med enrumslägenheter och ett antal tvårummare. På BoNu City fokuserar verksamheten på Tamiras koncept B.U.S.S. och hjälp till självhjälp.

Toarp »

Genom Buss 23 bedriver vi omsorgs- och stödboende för unga vuxna upp till 23 år som vill få hjälp att förändra sin livssituation och uppnå självständighet. Förutom tillgång eget rum i ett tryggt boende finns också möjlighet till att skapa rutiner, hitta social gemenskap och personlig utveckling genom utbildning.

Familjeboende »

Tamira har idag ett antal lägenheter speciellt anpassade för familjer som är belägna på ett antal platser i Malmö. Målsättningen är att ge familjerna möjlighet till självständighet utifrån de behov och förutsättningar som finns.

Trygghetsjour


Trygghetsjouren »

Vi finns på plats och hanterar de flesta situationer.

Akademin


Tamira-akademin »

Kunskap är en förutsättning för kvalitativt socialt arbete och genom Tamira-akademin utbildar vi morgondagens socialarbetare…. Läs mera »