Omsorgsboenden

Tamira erbjuder omsorgsboenden i hemmiljö med möjlighet till personlig förändring och utveckling. Våra medarbetare är tillgängliga dygnet runt och arbetar hängivet för att ge våra klienter en känsla av sammanhang, värdighet och samhörighet.

Klicka på länkarna för att hitta mer information om alla våra omsorgsboenden och hur vi bedriver vår verksamhet.

Buss 23 Annelund »

Ett kollektivt drogfritt boende med 13 platser. Nya Annelund ingår i vårt koncept Buss 23 och riktar sig till unga vuxna i åldrarna 18-23 som vill förändra sin livssituation.

Buss 23 Toarp »

Genom Buss 23 bedriver vi omsorgs- och stödboende för unga vuxna upp till 23 år som vill få hjälp att förändra sin livssituation och uppnå självständighet. Förutom tillgång eget rum i ett tryggt boende finns också möjlighet till att skapa rutiner, hitta social gemenskap och personlig utveckling genom utbildning.

BoNu Lindängen »

Ett lägenhetsboende med enrumslägenheter och ett antal tvårummare. På BoNu City fokuserar verksamheten på Tamiras koncept B.U.S.S. och hjälp till självhjälp.

Aspgården »

Aspgården erbjuder ett kollektiv boende för vuxna som erbjuds kost och logi i ett eget rum. Det är en möblerad bostad med gemensamt vardagsrum, dusch/toalett, kök och tvättstuga. Vi lägger stor vikt vid att miljöerna är hemlika och välkomnande.

BoNu City »

Ett lägenhetsboende med 30 lägenheter. På BoNu City finns både enrums och flerrumslägenheter och verksamheten fokuserar på Tamiras koncept B.U.S.S. och hjälp till självhjälp.

Familjeboende »

Tamira har idag ett antal lägenheter speciellt anpassade för familjer som är belägna på ett antal platser i Malmö. Målsättningen är att ge familjerna möjlighet till självständighet utifrån de behov och förutsättningar som finns.