Boendet – första steget tillbaka

Stabilt boende är alltid nödvändigt för att människor som hamnat utanför samhället ska kunna komma igen. Tamira erbjuder kollektiv- och enskilda boendeformer för olika behov. Gemensamt för dem alla, utöver att de är hemlika och trivsamma, är att de ger människor sammanhanget de behöver för att jobba med sig själv, uppnå varaktig förändring och skapa sig en bra tillvaro. Kvalificerad personal är tillgänglig dygnet runt.

Annelund »

Ett kollektivt drogfritt boende med 13 platser. Nya Annelund ingår i vårt koncept Buss 23 och riktar sig till unga vuxna i åldrarna 18-23 som vill förändra sin livssituation.

Toarp »

Genom Buss 23 bedriver vi omsorgs- och stödboende för unga vuxna upp till 23 år som vill få hjälp att förändra sin livssituation och uppnå självständighet. Förutom tillgång eget rum i ett tryggt boende finns också möjlighet till att skapa rutiner, hitta social gemenskap och personlig utveckling genom utbildning.

BoNu Lindängen »

Ett lägenhetsboende med enrumslägenheter och ett antal tvårummare. På BoNu City fokuserar verksamheten på Tamiras koncept B.U.S.S. och hjälp till självhjälp.

Aspgården »

Aspgården erbjuder ett kollektiv boende för vuxna som erbjuds kost och logi i ett eget rum. Det är en möblerad bostad med gemensamt vardagsrum, dusch/toalett, kök och tvättstuga. Vi lägger stor vikt vid att miljöerna är hemlika och välkomnande.

BoNu City »

Ett lägenhetsboende med 30 lägenheter. På BoNu City finns både enrums och flerrumslägenheter och verksamheten fokuserar på Tamiras koncept B.U.S.S. och hjälp till självhjälp.

Familjeboende »

Tamira har idag ett antal lägenheter speciellt anpassade för familjer som är belägna på ett antal platser i Malmö. Målsättningen är att ge familjerna möjlighet till självständighet utifrån de behov och förutsättningar som finns.